Gode råd hvis din ŠKODA siger stop i vinterkulden

Selvom ŠKODA forbindes med kvalitet og driftssikkerhed, kan der opstå ekstraordinære situationer om vinteren, hvor du får brug for hjælp.

Her på værkstedet gør vi selvfølgelig alt, hvad vi kan for at din bil skal være klar til kulde, sjap, is og salt. Skulle det utænkelige alligevel ske, at din ŠKODA ikke vil køre videre, så ring til ŠKODA Vejhjælp på telefon 70 20 70 78. Her er de klar til at finde en løsning. De nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer de også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte med dine planer, selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager de sig selvfølgelig også af. 

Eneste betingelse for ŠKODA Vejhjælp er, at dit seneste service er sket hos en autoriseret ŠKODA Servicepartner.

Læs alt om ŠKODA Vejhjælp

Hvis uheldet er ude, er det dig, der bestemmer hvem der får din ŠKODA i topform igen

Uanset hvor koldt det er, giver det sved på panden at blive udsat for et uheld i trafikken. I den aktuelle situation er det nemt at miste overblikket. Men det er vigtig at huske at vælge det rigtige værksted til at udbedre skaden på din ŠKODA: Et autoriseret ŠKODA værksted. 

Valget af værksted er altid dit

4b224ec3-d5ee-45b8-babc-003077f7c1a3_637756744298422530.jpg

Selvom dit forsikringsselskab foreslår et uautoriseret værksted til at udbedre en skade, har du stadig mulighed for at forlange, at du vil have specialuddannede ŠKODA teknikere på banen. Udover deres særlige værktøj, som er skræddersyet til din ŠKODA, er du også sikker på, at der kun bruges korrekte reservedele, og at fabrikkens forskrifter følges under hele reparationen. På den måde bevares bilens køreegenskaber, fabriksgaranti, sikkerhed og værdi.

Få flere gode råd af vores medarbejdere